Personenauto

Personenauto

Een autoverzekering volgens jouw behoeften

Wie een auto heeft, is wettelijk verplicht een aansprakelijkheidsverzekering te sluiten. Er zijn daarbij wel verschillende opties mogelijk. Zo kun je kiezen voor een verplichte autoverzekering zonder meer, een uitgebreide omniumverzekering met alles erop en eraan, of iets daartussen. Wat zijn de mogelijkheden?
De basis: de verplichte autoverzekering

Als je met je auto op de openbare weg rijdt, ben je verplicht om minstens een verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid (BA) te sluiten. Die verzekering vergoedt namelijk de schade die je aan anderen toebrengt als je zelf in fout bent. Schade aan je eigen auto is in dat geval niet verzekerd.

Stel, u gaat de weg op met uw auto en veroorzaakt een ongeval  waarbij de tegenpartij schade heeft.

Aansprakelijkheidsverzekering

De verplichte aansprakelijkheidsverzekering vergoedt de schade die u met uw wagen aan derden veroorzaakt. In België is het immers wettelijk verplicht een verzekering burgerrechtelijke aansprakelijkheid te sluiten.

Rechtsbijstand

De kans bestaat dat er na een ongeval een discussie ontstaat over wie aansprakelijk is. Stel dat u schade oploopt en de aansprakelijke wil of kan niet vergoeden. Er zijn heel wat situaties waarbij juridische hulp geen overbodige luxe zijn, zeker als het tot een dure gerechtelijke procedure komt. Wij steunen u, zelfs tot in de rechtbank.

Omniumverzekering

Een auto is een hele investering. Als u niet wilt wakker liggen van de financiële gevolgen van een ongeval, diefstal, een fikse hagelbui of gebarsten voorruit, dan is een omniumverzekering een must.

Bijstand

Pech kan u overal overkomen. In binnen- of buitenland. En dan is het een geruststelling dat u op ons kan rekenen voor de beste zorgen en hulp.

Ongevallenverzekering Bestuurder

Wist u dat u als bestuurder niet verzekerd bent voor uw lichamelijke letsels bij een ongeval waaraan u schuld hebt? De kosten die daaruit volgen, kunnen nochtans hoog oplopen. Ook als u geen schuld hebt en de tegenpartij zijn aansprakelijkheid betwist, bent u via deze dekking verzekerd.

Jongeren en auto’s

Uw zoon of dochter leert met de auto rijden. Een spannende periode. Ook al rijden veel jongeren veilig, toch kan een ongeval altijd gebeuren. Dan is het een hele geruststelling om te weten dat ze goed verzekerd zijn, op alle vlakken. Door hen op te nemen in uw polis blijft ook dit avontuur zeer betaalbaar.
Vraag naar onze interessante voorwaarden.

Ook voor 'Personenauto' hebben we interessante voorwaarden waarmee we flexibel kunnen inspelen op uw verzekeringsbehoeften.

Samen met onze 7 collega’s staan we er garant voor dat u het beste advies krijgt.

Wil je meer informatie of gewoon een babbel met iemand van ons ?

Bedrijfsinformatie

Assupartners cvba
03 889 20 57
Guido Gezellelaan 1012870Puurs

Contactinformatie

Contacteer Ons

Of bel ons

03 889 20 57

Dagelijks van 09.00u tot 17.00u !

Klantenzone
Ga naar de bovenkant