Lichte vrachtauto

Lichte vrachtauto verzekering

Een ongeval, het is soms snel gebeurd. Met onze polis ga je goed verzekerd op weg met je wagen. Bovendien kan je nog aanvullende verzekeringen sluiten. Zo ben je er helemaal klaar voor.

Aansprakelijkheidsverzekering

De verplichte aansprakelijkheidsverzekering vergoedt de schade die je met je voertuig aan derden veroorzaakt. In België is het immers wettelijk verplicht een verzekering burgerrechtelijke aansprakelijkheid te sluiten.

Rechtsbijstand

De kans bestaat dat er na een ongeval een discussie ontstaat over wie aansprakelijk is. Stel dat je schade oploopt en de aansprakelijke wil of kan niet vergoeden. Er zijn heel wat situaties waarbij juridische hulp geen overbodige luxe is, zeker als het tot een dure gerechtelijke procedure komt. Wij steunen je, zelfs tot in de rechtbank.

Omniumverzekering

Een auto is een hele investering. Als je niet wilt wakker liggen van de financiële gevolgen van een ongeval, diefstal, een fikse hagelbui of gebarsten voorruit, dan is een omniumverzekering een must.

Bijstand

Pech kan je overal overkomen. In binnen- of buitenland. En dan is het een geruststelling dat je op ons kan rekenen voor de beste zorgen en hulp.

Ongevallenverzekering Bestuurder

Wist je dat je als bestuurder niet verzekerd bent voor je lichamelijke letsels bij een ongeval waaraan je schuld hebt? De kosten die daaruit volgen, kunnen nochtans hoog oplopen. Ook als je geen schuld hebt en de tegenpartij zijn aansprakelijkheid betwist, ben je via deze dekking verzekerd.

Vraag naar onze interessante voorwaarden.

We hebben steeds interessante voorwaarden waarmee we flexibel kunnen inspelen op jouw verzekeringsbehoeften. Samen met onze 7 collega’s staan we er garant voor dat je het beste advies krijgt.

Wil je meer informatie of gewoon een babbel met iemand van ons?