IPT / Groepsverzekering

IPT groepsverzekering

Groepsverzekering voor jou als zelfstandige ondernemer

Met een zelfstandigenpensioen van maximaal 1 300 euro per maand, geraakt men niet ver. De enige mogelijkheid is dat je zelf voor je pensioen zorgt.

Zelf instaan voor je pensioen betekent natuurlijk niet dat je heel wat moet opgeven. Pensioenopbouw hoeft niet alleen vanuit het privévermogen te gebeuren. Ook via je vennootschap kan je een mooi pensioenkapitaal opbouwen.

Daarnaast kan je via je vennootschap er voor zorgen dat je dierbaren beschermd zijn door een overlijdenskapitaal bijeen te financieren. En wanneer je niet kan werken door ziekte of een ongeval bezorgt een inkomensvervanging alvast geruststelling op dat vlak. Ook die premie betaalt de vennootschap.

Groepsverzekering voor jouw werknemers

67% van de Vlamingen maakt zich zorgen over zijn levensstandaard na zijn pensioen.
Als werkgever wil je zorg dragen voor je werknemers. Ook als het op verloning aankomt.
Loonoptimalisatie en fiscale aftrekbaarheid gaan hand in hand.

Wist je dat een premie voor een pensioenplan goedkoper is dan loon? En de werknemer houdt er dubbel zoveel van over als bij een gewone loonsverhoging !

Informeer naar ons eenvoudig kwalitatief aanbod.

We hebben steeds interessante voorwaarden waarmee we flexibel kunnen inspelen op jouw verzekeringsbehoeften. Samen met onze 7 collega’s staan we er garant voor dat je het beste advies krijgt.

Wil je meer informatie of gewoon een babbel met iemand van ons?